Siirry sisältöön
240,00 €
Osta

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Vietä elämyksiä täynnä oleva päivä ja yö Grelsbölessä. Miniloma maalla, merellä ja ilmassa.

Minilomalla irrottaudut arjesta. Vietä päivä liikkuen Grelsbölen metsäisissä ja merellisissä  maisemissa. Metsässä voit kiertää luontopolun, käydä hiidenkirnulla ja meressä kajakoida ajokajakilla rauhaisaa Sauvo-Kemiönsaaren merenrantaa. Illalla nautit puulämmitteisen saunan lämmöstä ja halutessasi pulahdat meriveteen uimaan. Yön leijut puissa kiinnitetyssä tentsile majoitteessa. Tentsileessä on keinoturkistaljat molemmille yöpyjille. Tuhti eväskori odottaa teitä jo saapuessanne itsepalvelukioskissa. Nautit eväskorin antimista, silloin kuin itse haluat. Aamupalakori toimitetaan teltan viereen yön jälkeen aamulla klo 9.

Mikä sen kauniimpaa, kuin viettää päivä raikkaassa luonnon maisemisssa maalla,kaupungin hulinan ulkopuolella ,mutta silti kuitenkin niin lähellä.

Lahjakortti sisältää, 2 hlön, yhden yön yöpymisen tentsilessä, keinolampaantaljat tentsilessä,eväskorin, aamupala korin, avokajakki vuokran. Saunassa, pyyhkeet, laudeliinat ja vihta. Rannassa grilli, pöytä ja penkit, nokipannu, grilli pihdit ja polttopuita. Parkkipaikan vieressä eko wc. 

Tentsileille voit saapua kello 13 ja tentsileen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Avokajakki on 2 hlölle ja varusteille suunnattu kajakki. Joka käytössä saapumispäivästä klo 13 alkaen lähtöpäivään klo 12 asti. Avokajakki vuokraan sisältyy kelluntaliivit, mela, karkunaru, kajakkiin istuinpäälliset, Grelsbölen melontareitti kartta ja lyhyt opastus käyttöön. Sauna on lämpöisenä teille klo 20-22 välisen ajan.

Grelsbölessä on roskaton retkeily. Kaikki mitä tuot mukanasi, viet mennessäsi. Kompostoituvat jätteet voi jättää parkkipaikalla sijaitsevaan kompostiin. 

Miniloma tentsile sijaitsee Saunanrannassa, saunan läheisyydessä. Saunasta voi noutaa juomavettä. Saunatila on käytössä myös muille majoittautujille heidän saunavuoroaikoina. Muut saunavuorot ajoittautuvat aikavälille klo 15.30-19.30. Saunatilan pukuhuone/eteishuone on minilomalaisten käytössä sinä aikana, kun siellä ei ole muita saunavuoroja. Ilmoitamme teille saapuessanne, muiden mahdollisten majoittautujien saunavuorojen ajat.

 

Lahjakortin lunastat näppärästi ecocampgrelsbole.johku.com nettisivuston kautta. Valitse vapaa päivä kalenterista ja varaa lahjakortti koodilla

 

Ruoka on laktoositonta. Suosittelemme Suomessa reissatessa normaalia tapaturmavakuutusta vahinkojen varalta. Varaukset viimeistään 7 vrk ennen saapumista, mikäli varaat nopealla varauksella, ota meihin yhteyttä 044-5330701 tai info@grelsbole.fi varauksen sopimiseksi.